Personal Training

Sterker en Fitter

Train onder professionele begeleiding, veilig en uitdagend.

Boek snel resultaat en leer wat trainen is

Kennismaking

Voordat we samen aan de slag gaan, doen we eerst een kennismakingsgesprek en een training. Na het kennismakingsgesprek en de training kan ik je beter adviseren over hoe ik je het beste kan helpen.

Doel van Personal Training

Het uiteindelijke doel van personal training is niet alleen het behalen van jouw doelen, maar ook het leren van wat trainen is, het beheersen van de techniek en weten waarom je een oefening doet.

Personal Training

Waarom een personal trainer? Natuurlijk kan je zelf sporten maar er zitten veel voordelen aan het trainen met een personal trainer. We geven je er alvast twee:

1.Durf jij jezelf te pushen zodat je daadwerkelijk resultaten gaat zien? Of ligt de comfort zone op de loer? In die comfortzone verandert weinig. Wij helpen je verder te komen dan je van tevoren had bedacht. En zul je zien dat je je doelen gaat behalen.

2. Weet jij hoe je beweegt?

Wij hebben de kennis in huis om je met de juiste techniek voor jouw lichaam te laten trainen. Je ervaart wat je écht mag en moet voelen tijdens het trainen.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismaking, bestaande uit intake en training.

DUO-Personal Training

Train jij graag samen? Dan hebben wij een ideaal programma voor jou.

Kom samen trainen met je vriend, vriendin, partner of familielid in onze duo training. Wij maken een programma voor jullie op maat. Aangepast op jullie wensen en doelen. We trainen elke week. Zo kunnen we jullie goed volgen in jullie resultaten! 

Meld je vandaag nog aan voor onze duo training. Ervaar hoe leuk samen trainen kan zijn!

Blessures

Naast personal training ben ik ook een Myogenics practitioner, wat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen en revalideren van blessures en andere pijnklachten. Met mijn kennis als Myogenics practitioner kan ik snel beoordelen welke oefeningen of behandelingen nodig zijn om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Heb je hier wel eens over na gedacht?

Fitness is eigenlijk best gek, hoewel fitness wereldwijd beoefend wordt, er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan coaching of training. Als we naar sporten kijken die op grote schaal worden gespeeld, is fitness een van de weinige waarbij weinig tot geen training of coaching wordt gegeven aan beginners. Als je bijvoorbeeld lid wordt van een voetbalclub, is het normaal dat er een trainer aanwezig is om je te helpen. Dankzij de hulp van de trainer is het mogelijk om sneller vooruitgang te boeken en om op een gestructureerde manier te trainen met blijvend resultaat.